Inici | Mapa del web

Iniciat el Curs d’anglčs de nivell 8 a la Fundaciķ Barberā Promociķ


Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.01.19
La formaciķ, de 40 hores de durada i en horari de tarda, va comenįar el dia 6 de novembre’18 i finalitzarā el 21 de febrer’19.

Enguany ha comenįat el curs d’Anglčs Nivell VIII a l’entitat, que tindrā una durada de 40h de contingut teōrico-prāctic. Aquesta formaciķ va adreįada a qualsevol persona que desitgi millorar els seus coneixements i competčncies en la llengua anglesa i consolidar el seu nivell, requisit cada cop més demandat per les empreses.

El curs combina exercicis prāctics de comprensiķ auditiva i comunicaciķ oral, que tenen com a objectius principals la millora de la comprensiķ auditiva de l’idioma i consolidar la fluīdesa i la pronunciaciķ en la comunicaciķ oral, amb el desenvolupament de continguts teōrics per consolidar la gramātica i el vocabulari.

A nivell de continguts, el curs farā especial atenciķ en:

  • Comunicaciķ: parlar d’esports, expressar similituds, donar consells i/o ordres, expressar suposicions i/o situacions irreals amb frases condicionals, etc...
  • Funcions del llenguatge i la gramātica: First Conditional,  Second Conditional, Present Perfect (since/for), Possessive, Reported Speech, etc...
  • Vocabulari: Get, Adverbs of manner, Animals, Phobias and fear, School subjects,  Sports, Phrasal Verb, etc...
  • Fončtica: Double consonats, Linking and diphthongs, Sentence and word stress, etc...

Pel que fa la programaciķ del curs, s’ha iniciat  el 6 de novembre i finalitzarā el 21 de febrer en horari cada dimarts i dijous de 20 a 21:30 hores.

 

Per a més informaciķ i/o inscripcions:

Fundaciķ Barberā Promociķ
C/De la Torre d’en Gorgs, 40 – Barberā del Vallčs
Telf: 937192837-ext 728
formacio@barberapromocio.cat