Inici | Mapa del web

La Comissió Sociolaboral aprova el Protocol intern d’actuació


Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.10.18

El grup impulsor de la Comissió Sociolaboral, format per representants de Serveis Socials, Fundació Barberą Promoció i Barberą Inserta, aprova, en la reunió del 20 de setembre de 2018, el Protocol intern d’actuació de la CSL-Comissió Sociolaboral.

Des de meitats de 2017 i en els 3 primers trimestres de 2018, el grup impulsor s’ha anat reunint per definir i aprovar aquest protocol intern d’actuació.

El protocol formalitza els objectius, grups de treball, metodologia de funcionament i lķnies d’actuació de la CSL i formalitza el treball en xarxa que, des de  fa anys, porten a terme les 3 entitats per l’atenció sociolaboral de la ciutadania de Barberą del Vallčs i, prioritąriament, de les persones amb situacions vulnerables i/o emergčncia econņmica i/o social.

A partir del darrer trimestre de 2018, la CSL ja funcionarą a partir del protocol intern d’actuació aprovat i inclourą,  a les reunions,  altres  representants de serveis municipals i entitats del municipi que atenen a les persones per a la seva millora social i laboral.