Inici | Mapa del web

Fundació Barberà Promoció inicia el curs ‘Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua’

Fundació Barberà Promoció inicia el curs ‘Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua’
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.04.18
El pròxim 9 de maig a les 10:30 es farà una reunió explicativa sobre el projecte, que compta amb la col·laboració de l’empresa municipal Sabemsa i té l’objectiu d’aconseguir la inserció en el sector de 10 joves amb diferents perfils formatius

Durant aquest any 2018, la Fundació Barberà Promoció ha detectat la necessitat d’incorporar professionals del sector del tractament i gestió de l’aigua al municipi. Per això, i en col·laboració amb Sabemsa -Serveis i aigües de Barberà, empresa municipal-, el pròxim dia 9 de maig a les 10:30 es celebrarà una reunió explicativa a la Torre d’En Gorgs on es parlarà del projecte. La fundació farà una selecció entre tot el jovent interessat, 10 dels quals realitzaran finalment el curs ‘Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua’ al mes de maig, amb possibilitats d’inserció laboral.

Es tracta d’una primera formació teòrico-pràctica, que es desenvoluparà del maig’18 al juliol’18 a les instal·lacions de Sabemsa, on aquests joves s’especialitzaran en l’ocupació en la que es formaran. Posteriorment, l’empresa iniciarà un procés de selecció per oferir contractacions, en funció de les necessitats de l’empresa i de l’avaluació obtinguda en el procés formatiu.

Paral·lelament, a la resta de les persones participants se’ls hi oferirà acompanyament al mercat laboral dins d’empreses del mateix sector, per tractar d’incorporar-les al mercat laboral al mateix sector del tractament d’aigua.

Aquest curs ‘Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua’ està organitzat per la Fundació Barberà Promoció, i subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Per a més informació i/o inscripcions:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ
C/ de la Torre d’En Gorgs, 40 – Barberà del Vallès
Departament Escola Treball
Telf: 937192837 (extensió 724)
laura.querol@barberapromocio.cat