Inici | Mapa del web

Nou curs d'especialista en neteja


Ampliar en una finestra emergent

Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.10.17
El curs va adreçat a 15 persones aturades en recerca activa de feina.


Està subvencionat per la Diputació de Barcelona cofinançat per l’Ajuntament de Barberà del Vallès i gestionat per la Fundació Barberà Promoció


La data prevista d’inici es el 6 de Novembre i finalitza el 29 de Novembre en horari de matins (de 9:30 a 14:30), amb una durada de 100 hores.

Els continguts del curs inclouen les competències teòrico-practiques per realitzar les feines de neteja i manteniment de superfícies i mobiliari en edificis i locals seleccionant les tècniques, eines, productes i màquines per a garantir la higienització, conservació i manteniment, sota la supervisió del professional competent, complint amb la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut.

Aquelles persones que finalitzin l’acció formativa tindran l’opció de realitzar pràctiques no laborals a empreses del sector amb opció a posterior contractació per tal de millorar la seva ocupabilitat. També comptaran amb l’acompanyament d’una persona tècnica de Barberà Promoció.

Amb aquest projecte es vol promoure el desenvolupament professional de persones en situació d’atur, mitjançant l’adquisició de competències tècniques i experiència laboral.

Per més informació apunta´t a les xerrades informatives dels dies 9, 16 i 20 d’octubre a les 11:00 hores a la Torre d’en Gorgs.

     Fundació Barberà Promoció
     C/ De la Torre d’En Gorgs, 40 Barberà del Vallés
     Marta Calderón
     Telf. 93.719.28.37 - ext. 741
     mcalderon.fbp@gmail.com