Inici | Mapa del web

Intercanvi d’experiències entre l’alumnat del Programa Integral del Vapor Llonch i de la Fundació Barberà Promoció


Ampliar en una finestra emergent

Ampliar en una finestra emergent

Ampliar en una finestra emergent

Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.09.17
El passat 19 de juliol,l’alumnat de la formació“Tècnic/a en gestió de programes per l’ocupació”del Vapor Llonch va visitar a l’alumnat dela formació “Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria” de Fundació Barberà Promoció. Ambdues formacions estan emmarcades dins del Programa Integral.

Els i les joves de tots dos programes van fer un intercanvi d’experiències de la formació que estan realitzant, indicant les activitats i objectius en els que hi treballen. Destacar que l’alumnat de Vapor Llonch va realitzar una gimcana que consistia en cinc activitats diferents, que representaven el procés de la persona cap a la inserció laboral.

Per finalitzar, els i les joves dels dos programes van poder intercanviar més opinions de la seva formació amb un petit refrigeri preparat per l’alumnat de la Fundació Barberà Promoció.

Des de Fundació Barberà Promoció es realitza el Certificat de Professionalitat en Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, emmarcat dins del Programa Integral, adreçat a persones joves que participen en un procés d’orientació per dirigir les seves trajectòries educatives i/o professionals per tal d’aconseguir la inserció laboral estable o el retorn al sistema educatiu formal.

Aquest projecte està subvencional pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/318/2016.