Inici | Mapa del web

Es programen quatre formacions per persones aturades en Operador/A Certificat de Carretons Elevadors


Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.08.17
Els cursos s’ofereixen des de juny fins a l’octubre de 2017

A partir de juny s’ofereixen a la Fundació Barberà Promoció, quatre formacions oficials en Operador Certificat de Carretons Elevadors. Els cursos tenen una durada de 16 hores i estan adreçats a persones en situació d’atur.

Els cursos s’estructuren en una part teòrica, que es duu a terme a la Fundació Barberà Promoció en horari de matins, i una part pràctica que es realitza a les instal·lacions de l’empresa municipal de Serveis i Aigües SABEMSA en horari de tardes.

Un cop acabada la formació, l’alumnat obtindrà un Certificat d’Aptitud (en format carnet) i un Certificat d’Aprofitament amb el programa impartit i el reconeixement del Instituto Nacional de Seguridad e Higiene en el Trabajo i del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes formacions estan finançades per la Diputació de Barcelona en el marc de la realització de diversos projectes i donen compliment a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals 31/1995, el Reial Decret 1215/97 i la Norma UNE: 58451-2016.


MÉS INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS: FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ
C/De la Torre d’en Gorgs, 40 – Barberà del Vallès
Telf: 937192837 - ext 731 o 713 - formacio@barpro.cat