Inici | Mapa del web

S’inicia el curs de formació ocupacional d'Activitats Auxiliars de Magatzem


Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.08.17
La formació va començar el passat 16 de juny, acabarà al setembre i s’imparteix íntegrament a SABEMSA

Enguany ha començat el curs d’Activitats Auxiliars de Magatzem amb un total de 15 alumnes inicials, subvencionat pel SOC-Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i adreçat prioritàriament a persones aturades. El seu objectiu és que l’alumnat adquireixi les competències tècnico-professionals per realitzar operacions auxiliars de magatzem, recepció, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues de forma coordinada o en equip, sota la supervisió d’una persona responsable, seguint les instruccions rebudes i aplicant els procediments i equipaments adequats.

La formació, que es realitza per primer cop a l’entitat, té una durada de 230h i està estructurada en un itinerari formatiu que inclou els següents mòduls formatius:
  • Operacions auxiliars d’emmagatzematge (80h)
  • Preparació de comandes (40h)
  • Manipulació de càrregues amb carretons elevadors (50h)
  • Formació complementària en inserció laboral, igualtat de gènere, medi ambient i prevenció de riscos laborals (20h)
  • Pràctiques professionals no laborals en empreses (40h)
A més, s’ha donat opció a tot l’alumnat interessat a dur a terme el curs subvencionat oficial d’ Operador/a certificat de carretons de manutenció, de 16 h. de durada; aquesta formació dóna compliment a: la Llei de Prevenció de Riscos Laborals 31/1995, el Reial Decret 1215/97 i la Norma UNE: 58451-2016.

En finalitzar el curs, l’alumnat obtindrà una titulació oficial i vàlida en àmbit nacional, en concret el Certificat de Professionalitat de nivell 1, fet que els permetrà incorporar-se al mercat laboral com a mossos/es de càrrega i descàrrega en magatzem o mercat d’abastiment, mossos/es de magatzem, carretoners o preparadors/es de comandes.


MÉS INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS: FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ
C/De la Torre d’en Gorgs, 40 – Barberà del Vallès
Telf: 937192837 - ext 731 o 713 - formacio@barpro.cat