Inici | Mapa del web

S’inicia el curs de formació ocupacional d’Operacions Auxiliars de Magatzem en Indústries i Laboratoris Químics


Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 25.07.17
La formació va començar el passat 6 de juny, finalitzarà a l’octubre i s’imparteix íntegrament a l’Institut de La Romànica

Enguany ha començat el curs d’Operacions Auxiliars de Magatzem en Indústries i Laboratoris Químics a la Fundació Barberà Promoció amb un total de 15 alumnes inicials, subvencionat pel SOC-Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i adreçat prioritàriament a persones aturades. El seu objectiu és que l’alumnat adquireixi les competències tècnico-professionals per realitzar operacions auxiliars relacionades amb la recepció externa, emmagatzematge i subministrament intern de productes químics, així com tasques senzilles i rutinàries de laboratori i procés químic, seguint les instruccions i normes de seguretat personal i ambiental establertes.

La formació, que es realitza per primer cop a l’entitat, té una durada de 320h i està estructurada en un itinerari formatiu que inclou els següents mòduls formatius:
  • Neteja i desinfecció en laboratoris i indústries químiques (50h)
  • Operacions de magatzem de productes químics i relacionats (80h)
  • Operacions auxiliars elementals en laboratori i en processos de la indústria química i afins (90h)
  • Formació complementària en inserció laboral, igualtat de gènere, medi ambient i prevenció de riscos laborals (20h)
  • Pràctiques professionals no laborals en empreses (80h)
A més, s’ha donat opció a tot l’alumnat interessat a dur a terme el curs oficial subvencionat d’Operador/a certificat de carretons de manutenció, de 16 h. de durada; aquesta formació dóna compliment a: la Llei de Prevenció de Riscos Laborals 31/1995, el Reial Decret 1215/97 i la Norma UNE: 58451-2016.

En finalitzar el curs, l’alumnat obtindrà una titulació oficial i vàlida en àmbit nacional, en concret el Certificat de Professionalitat de nivell 1, fet que els permetrà incorporar-se al mercat laboral com a auxiliar de magatzem de medicaments, auxiliar de processos en indústria química o auxiliar de magatzem de productes químics, entre altres ocupacions.


MÉS INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS: FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ
C/De la Torre d’en Gorgs, 40 – Barberà del Vallès
Telf: 937192837 - ext 731 o 713 - formacio@barpro.cat