Inici | Mapa del web

La Fundació Barberà Promoció amb la formació a mida de les empreses i entitats

Curs Excel i Access
Ampliar en una finestra emergent Curs Excel i Access
Manipulador d'aliments. Bar las Botas
Ampliar en una finestra emergent Manipulador d'aliments. Bar las Botas
Manipulador d'aliments. Residència Santa Maria
Ampliar en una finestra emergent Manipulador d'aliments. Residència Santa Maria
Data de publicació: 21.07.17
Durant el 2on trimestre de l’any la Fundació Barberà Promoció ha organitzat diversos cursos a mida d’empreses i entitats

Aquests cursos es realitzen totalment a mida de les necessitats de les empreses en quant a calendari, horari, continguts, ubicació i nº d’alumnes i han estat els següents:

  • Manipulació d’aliments, a mida de la Residència Santa Maria de Barberà del Vallès. Aquest curs va tenir una durada de 6 hores, es va iniciar el 23-03-17 i va finalitzar el 24-03-17. L’horari ha estat de 15:00 a 18:00 h. i s’ha dut a terme per 4 treballadores a les instal.lacions de l’empresa. Els continguts apresos han estat relacionats amb la normativa sanitària, pràctiques correctes d'higiene alimentària i procediments de conservació d'aliments. L’organització del curs ha inclòs la gestió de la bonificació del crèdit per FUNDAE-Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, permetent així que el curs fos parcialment bonificat per a l’empresa
  • Manipulació d’aliments, a mida de l’equip de treballadors/es del Bar Las Botas de Barberà del Vallès. Aquest curs va tenir una durada de 6 hores, es va iniciar el 28-03-17, va finalitzar el 29-03-17. L’horari ha estat de 16:30 a 19:30 h. i s’ha dut a terme per 5 treballadors/es en modalitat “in company”. L’objectiu del curs ha estat identificar quines són les malalties alimentàries més freqüents, així com les fonts de contaminació i com dur a terme els mètodes de prevenció adequats. El grau de satisfacció de l’alumnat en finalitzar el curs ha estat alt, destacant el poder respondre a les necessitats concretes de l’empresa per la ubicació del curs i el reduït nº d’alumnat
  • Manipulació d’aliments, a mida de l’ àrea de Joventut de l’ajuntament de Barberà del Vallès. Aquest curs va tenir una durada de 6 hores i va estar adreçat al jovent major de 16 anys interessat. Es va dur a terme els dissabtes 20-05-17 i 27-05-17 en horari de matins. El nº d’alumnes inscrits van ser 20 i es va dur a terme a l’Espai Jove La Roma. Els continguts apresos han estat relacionats amb conceptes generals com característiques de la figura del manipulador/a d’aliments, normativa sanitària aplicada al sector, hàbits higiènics, característiques de les instal·lacions, equips i utensilis segons la normativa, l’autocontrol i els prerequisits. Aquesta formació ha permès a l’alumnat un cop finalitzada facilitar-els-hi la inserció laboral a sectors com l’hostaleria o la indústria alimentària
  • Excel (25 h.) i Access (25 h.), a mida de l’ajuntament de Badia del Vallès i adreçat a un grup reduït de treballadores temporals. Aquests cursos s’han dut a terme durant els mesos de juny-juliol i han permès a les persones participants adquirir els coneixements informàtics bàsics en full de càlcul i base de dades per tal aplicar-los a les tasques diàries derivades del seu lloc de treball. El curs s’ha realitzat a l’aula d’informàtica de la Fundació Barberà Promoció.


MÉS INFORMACIÓ: FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ
C/De la Torre d’en Gorgs, 40 – Barberà del Vallès
Telf: 937192837-ext 731 o 713 - formacio@barpro.cat