Inici | Mapa del web

Borsa de treball

Número de referència: 13280

Ocupació: Operari/a magatzem (contracte en pràctiques)

Descripció:
Multinacional farmacèutica ubicada a Sant Cugat del Vallès, necessita incorporar un/a OPERARI/A DE MAGATZEM DE PRODUCCIÓ I EXPORTACIÓ.

TASQUES:
* PRODUCCIÓ:
Càrrega i descàrrega de camions , recepcions, subministrament i desinfecció de materials, tasques d'aprovisionament de materials, trilateral, JIT, transfer d?envasat i producció, paletitzadors, despalititzador, subministrament de matèries a central de pesades, magatzem tècnic, mostres, transaccions, inventaris, entrades de producció, stock transfer orders, retirades de materials dels buffers, devolucions, destruccions,..

EXPORTACIÓ:
Impressió d'etiquetes, confirmació de comandes, configuració de data loggers, monitorització de temperatura, confirmacions de sortida,...

Sota la supervisió dels coordinadors es garantirà que el flux dels materials i els seus productes des de la seva recepció fins el subministrament dels mateixos a producció, posteriorment fins al magatzem de distribució nacional, el magatzem d'exportació i clients internacionals es faci amb complint amb les normes i optimitzant els fluxos i processos existents.

REQUISITS:

- IMPRESCINDIBLE haver finalitzat un Certificat de Professionalitat d'activitats auxiliars de magatzem o similars. Que des de l'obtenció del títol no hagin passat más de 5 anys. Però si el candidat te menys de 30 anys, aquesta regla no es aplicable.
- IMPRESCINDIBLE no haver treballat amb contracte de pràctiques durant 2 anys, en qualsevol empresa.
- Carnet carretons
- Experiència mínima 1 any

CONDICIONS:

- Contracte en pràctiques
- Durada 6 mesos + 6 mesos + 1 any
- Inici previst: ABRIL 2020
- Jornada 40 hores de dilluns a divendres en torns de matí/tarda/nit
- Salari segons conveni + pla de progressió salarial

Número de llocs: 1

Municipi: 08210 - BARBERÀ DEL VALLÈS

Experiència:

Anys d'experiència: 1

Contracte: Pràctiques

Durada del contracte: 6m+6m+1any

Cotxe propi: No

Moto propia: No

Permís ciclomotor: No

Salari mínim interprofessional: No

Jornada laboral (horari): (torns rotatius matí/tarda/nit)