Inici | Mapa del web

IMATGES I PARAULES
Audiovisuals

PFI d'Auxiliar de vivers i jardins. Curs 2017-2018

Recull de les activitats realitzades per l'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins en el curs 17-18. Aquesta formació s’ha realitzat a la Fundació Barberà Promoció.

Projecte APS - Creixem entre plantes. Curs 2017-2018

L'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció interactua, ajuda i ensenya als infants de les llars d'infants de La Baldufa i La Blava com creixen i com es cuiden les plantes. Mentrestant, l'alumnat de 1er d’ESO de l'Institut Bitàcola, són els encarregats de fer tota la difusió del projecte

Actuació de l'estrena de la cançó 'La Torre de Barberà'

Cançó creada en el taller de composició musical per a la millora de l’ocupabilitat, de Barberà Promoció. La lletra de la cançó es crea inspirada en la història de la Torre d’En Gorgs i la música surt també del taller amb la col·laboració d’Oriol Tramvia com a docent junt a Albert Sánchez, tècnic i tutor d’orientació sociolaboral de la Fundació Barberà Promoció, Integrador social, Historiador i Músic.

Coneixement Ocupacions Barberà - COB 2018

Resum de les tres jornades del Coneixement Ocupacions Barberà -COB 2018 - que la Fundació Barberà Promoció va celebrar el passat 21, 22 i 23 de març a la Torre d'En Gorgs. Els alumnes de tercer d'ESO del municipi van tenir l'oportunitat de conèixer més sobre diverses professions.

Projecte L'Hortet

L’usuariat del PFI, coordinat per la Fundació Barberà Promoció, s’ha encarregat d’enllestir completament l'hort de l'Espai Jove la Roma, destinat a crear dinàmiques socioformatives entre les persones participants.

Experiències al voltant del procés d’orientació

Aquest audiovisual es va presentar a les Jornades “L’Orientació: un repte compartit”, realitzades el 27/11/17 i organitzades pel Consell de l’FP i l’Ocupació Conca del Ripoll-Riera de Caldes.

Coneix el Servei Municipal d'Ocupació de Barberà Promoció

Què fem a Barberà Promoció. Treballem per i amb les persones. Coneix el Servei Municipal Ocupació – vídeo inaugurat a les jornades de Portes Obertes de l’entitat el 21-11-2017.

Taller CEP 2 - Hort de la Torre d'en Gorgs

Taller Horta CEP 2 realitzat de juny a setembre del 2017. Entre les diverses activitats realitzades, destaquem l’acollida de les persones participants en el taller horta als infants del Casal d’Agost de l’escola Marta Mata.

PFI Auxiliar de vivers i jardins 16-17'

Recull d'activitats de la formació professional realitzades per l'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins 16-17 al llarg del curs.

Projecte d'Aprenentatge Servei 'Creixem entre plantes'

L’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins del centre Fundació Barberà Promoció interactua, ha ajudat i ensenyat als infants de les llars d’infants de La Baldufa i La Blava com creixen les plantes, com es cuiden i quines característiques peculiars tenen.

Hort de la Torre d'En Gorgs - Curs Horticultura 2016-17

Curs d'Horticultura dins del projecte Hort de la Torre d'En Gorgs - mesura activa inserció -

Barberà Promoció el Dia de Sant Jordi a la Plaça de la Vila

Presentant el díptic de la menta dins del Projecte Integrat Transició Atur Treball 'Les plantes per cuinar i per curar'.

Projecte europeu Gamificació per a persones adultes i Programa ERASMUS +

Barberà Promoció col·labora amb la Cambra de Comerç de Sabadell i altres entitats europees en un projecte per aplicar les tècniques de joc en l'acompanyament de persones aturades, per tal que millorin la seva ocupabilitat. Es tracta de potenciar la Gamificació a través de noves tècniques d'aprenentatge basades en el joc, que els motivin i capacitin més fàcilment.

Experiència APS D-D: Aprenentatge Servei, Dinamitzem i Decorem la balconada de l'Ajuntament pel Nadal 2016

El jovent alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins i les persones adultes alumnat del Curs d’Horticultura dissenyen i fan el muntatge de la decoració de la Plaça de la Vila i de les balconades de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb motiu de les festes nadalenques.

PFI Auxiliar de vivers i jardins - resum del curs 2015-16

Recull de projectes i activitats de la formació professional, realitzades per l'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins 15-16 al llarg del curs.

Com es va contruir la cadira de la CEP que hi ha a sota de l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs? I per què?

La cadira de la CEP es va contruir com a simbologia que representa les persones que vénen a la Torre d'En Gorgs a millorar la seva ocupabilitat i trobar feina. S’utilitza l’analogia de les potes d’una cadira. Aquestes aguanten la cadira, però quan alguna pota es trenca, què cal fer amb les altres perquè aquesta continuï en peu?

Inauguració Hort de la Torre d'En Gorgs

L’Hort de la Torre és un projecte engegat per Barberà Promoció com a punt de sinèrgia entre l’alumnat de jardineria i altres persones que realitzen accions per a la millora de la seva ocupabilitat i la cerca de feina i formació. El projecte va néixer a partir del Projecte Integrat “Les plantes per cuinar i per curar”.

Programa de Formació i Inserció de Barberà del Vallès 2015-2016

Els PFI són l'oferta educativa de segona oportunitat adreçada als joves que finalitzen l'ESO sense obtenir graduat i no segueixen estudis. El PFI de Barberà del Vallès de 2015-2016 treballa l’especialitat d’Auxiliar de vivers i jardins. Al vídeo trobareu les explicacions de Rafael Gómez, tècnic d’Orientació i inserció laboral, sobre el seu desenvolupament.

Plantada de Farigola: PFI Auxiliar de vivers i jardins, Programa MARMI, curs d'Anglès

Els i les joves de PFI Auxiliar de vivers i jardins, del programa MARMI i del curs d'Anglès al públic que ofereix la Fundació Barberà Promoció participen en la plantada de farigola el Dia de Sant Jordi de 2015.

Imagina el teu futur professional

Orienta't: Què pots fer per dissenyar el teu futur professional i quines t'oferim a Barberà Promoció?

Serveis Barberà Promoció 2001, explicats per l’alumnat del PGS Mecànica

L’any 2001, Barberà Promoció estava ubicada al Cr. Arquímedes de Barberà del Vallès i els PGS (Programa de Garantia Social) eren els actuals PFI (Programes de Formació i Inserció) que es realitzen actualment a Barberà Promoció.

Barberà Promoció (antigament AISA – Actividades Integradas SA) va estar ubicada des del al carrer Arquímedes. Ara en l’espai on estava, hi ha la Nau

La Nau és un equipament juvenil públic municipal destinat a la promoció d’activitats de creació i difusió artística, concerts musicals i altres activitats de lleure dirigides de forma preferent a la població jove.

Àudios

Tertúlia ràdio sobre el servei d'assessorament empresarial

L’equip tècnic del Servei d’Assessorament Empresarial de la Fundació Barberà Promoció expliquen en el programa De Ben Aprop de Ràdio Barberà els serveis que ofereix i les accions formatives que s’hi porten a terme.

Falca I Jornada de l'Escola CEP

Falca radiofònica que les persones participants dels programes d'Orientació de la Fundació Barberà Promoció i el seu personal tècnic han realitzat a Ràdio Barberà per promocionar la I Jornada de l'Escola CEP, que se celebra el divendres 20 d'abril del 2019.

Tertúlia a ràdio Barberà per explicar els serveis i programes que ofereix el Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària de Barberà Promoció

Dins del programa ‘De ben a prop’ de ràdio Barberà, personal tècnic i persones participants en el Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària han explicat l’evolució de les accions realitzades recentment, així com les que s’iniciaran en breu.

El jovent participant en l’Hortet de La Roma explica la seva experiència a Ràdio Barberà

Dos integrants en el projecte de ‘L’Hortet’ de La Roma han explicat la seva experiència i impressions al programa ‘De ben a prop’ de Ràdio Barberà 98.1 FM. L’usuariat del programa PFI Auxiliar de vivers i jardins s’ha encarregat d’enllestir l’espai.

Les persones participants en la Formació Ocupacional Subvencionada participen a Ràdio Barberà

4 alumnes dels cursos FOAP han participat en el programa ‘De ben a prop’ de Ràdio Barberà per explicar la seva experiència i aprenentatge assolit gràcies a la formació i posada en pràctica d’aquests cursos, que s’imparteixen a la Torre d’En Gorgs per la Fundació Barberà Promoció. .

L’usuariat jove del projecte ‘Creixem entre plantes’ i ‘L’Hort de la Roma’ explica la seva experiència a Ràdio Barberà

El passat dijous 22 de febrer, diversos integrants del PFI Auxiliars de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció, participants en els projectes ‘Creixem entre plantes’ i ‘L’Hort de la Roma’ han estat a Ràdio Barberà juntament amb alumnes de l’Institut Bitàcola per explicar la seva experiència, aprenentatge i valors adquirits.

Persones participantes en el programa Orienta +30 participen en una tertúlia a Ràdio Barberà

El passat 22 de desembre, participants en el Programa Orienta +30 de la Fundació Barberà Promoció van participar a Ràdio Barberà per explicar els objectius del programa, les seves experiències personals i les perspectives de futur.

Entrevista a la responsable d'assessorament de la FBP, Ainhoa Plana i a l'emprenedor Salik Zeyat

Àudio de l'entrevista a la responsable d'assessorament empresarial de la Fundació Barberà Promoció, Ainhoa Plana i a l'emprenedor i creador de 'Shams Barcelona', Salik Zayat, realitzada i emesa el 25 d'abril de 2017, respecte als serveis d'ajuda a l'emprenedoria de la Fundació Barberà Promoció.

Tertúlia a la ràdio dels Joves per l'Ocupació (25/04/2017)

Àudio de la tertúlia d'una representació de l'alumnat del programa Joves per l'Ocupació de l'anterior edició i de l'actual. Es van reunir per participar en una tertúlia a la Ràdio Barberà. Els participants van ser: Adrián Sánchez i Hicham Koujil de l'edició 2015-2017, i per part de l'edició del 2016-2018, Ylenia García, Manuel González, Adrián Pérez i José Antonio Gatell.

L'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins i del Curs d'Horticultura realitzen una tertúlia a Ràdio Barberà per explicar el seu projecte: 'Dinamitzem i Decorem l'Ajuntament'

Àudio de la tertúlia d'una representació de l'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins, Jordi Alós, Adnane Bakkali i Víctor Do Nascimiento; i una representació del Curs d'Horticultura, Jesús Neira, Salvador López i Margarita Xampeny.

Entrevista alumnat PFI 16-17

L'alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins 16-17, van a la ràdio per ser entrevistats i donar a conèixer què és un PFI, què estan aprenent i els projectes que estan desenvolupant en aquest curs 16-17.

Entrevista a alumnat de cursos de formació ocupacional 2017

El passat 24 de novembre, l'alumnat dels cursos de Formació Ocupacional va participar a la tertúlia per parlar de l'experiència d'haver fet un curs en el programa de Punt de trobada de Ràdio Barberà. Tot el grup va compartir la seva experiència i les tutores de Barberà Promoció van explicar el funcionament de la formació ocupacional i els itineraris formatius 2017.

Ha finalitzat el primer taller d'Horta CEP a la torre d'En Gorgs: el CEP 1!

Taller per entendre la necessitat de cuidar-se i de “regar-se” positivament, es va realitzar una sessió d’alimentació saludable i la importància del consum de llegums per la Tècnica de Salut i Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Barberà.

Entrevista alumnat Programa Integral 2016

La jornada ha consistit en una visita a la ràdio on se'ls hi ha explicat el funcionament del programa, tot seguit, l’interlocutor de l’emissora ha entrevistat a cada un dels joves, on han relatat el seu enfocament personal dins del programa.

Falca informativa de la inauguració de l’Hort de la Torre d'En Gorgs

Per anunciar el dia de la inauguració de l’hort, es va radiar una falca feta per persones participants a Barberà Promoció, amb la cançó d’Oriol Tramvia, que musica el poema “l’Avergonyit canta” del poeta badaloní Joan Argenté i Artigal. L'Oriol va col·laborar en el fi de festa de l’acte d’inauguració de l’Hort oferint un concert acústic. Agraïments a Oriol Tramvia i a Joan Ramon Guzmán.

Entrevista a Sandra Ramos, Regidora de Serveis Socials Municipals, Parc Municipal d'Habitatge, Economia Social i de Poximitat, i d'Ocupació

En relació a la inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs i els objectius que té la seva creació.

Entrevista alumnat PFI 15-16 - Inauguració hort

L'alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins 15-16 expliquen als oients de Ràdio Barberà com han col·laborat en la construcció de l’hort de la Torre d’En Gorgs i perquè s’ha construït.

Entrevista alumnat PFI 14-15

L'alumnat explica en directe als oients de Ràdio Barberà quina formació estan realitzant a Barberà Promoció, així com el que estan aprenent, les activitats que estan realitzant i quines són les seves perspectives de futur.

Intercanvi d'experiències a Europa


PRESENTACIONS

Presentació de Barberà del Vallès a Estrasburg (França)

Arxiu en format PDF que presenta la nostra entitat a Estrasburg.

Presentació de Barberà del Vallès a Craiova (Romania)

Arxiu en format PDF que presenta la nostra entitat a Craiova.

Programa Barcelona Jam MASTER 4.0

Presentació del grup de Catalunya (Cambra de Çomerç de Sabadell i Barberà del Vallès - des de la Fundació Barberà Promoció - a les Jornades de Gamificació, realitzades a Sabadell, dins del projecte GAMIFICATION FOR H2R ADULTS de l’Erasmus+.

Presentació joc key witnesses

Programa jornades del projecte GAMIFICATION FOR H2R ADULTS de l’Erasmus+ realitzades a Sabadell on hi participa Barberà del Vallès des de la Fundació Barberà Promoció amb la Cambra de Comerç de Sabadell com grup de Catalunya i amb altres partenaires europeus.

Presentació de Barberà del Vallès a Roma - Projecte Integrat TAT

Arxiu en format PDF que presenta la nostra entitat a Roma, aixi com el nostre Projecte Integrat Transició Atur Treball.


PUBLICACIONS

Butlletí Gamification - Juny 2016

El projecte Erasmus+ Gamificació per a persones aturades de llarga durada té com a missió treballar amb persones educadores, coachs i aturades per explorar i posar en pràctica noves formes d’aprenentatge per ajudar i motivar les persones aturades a tirar endavant.

Butlletí BDBO - Gener Febrer Març 2016

El projecte Break Down or Break Out està creant eines i experimentant amb noves fórmules d'aprenentatge per l'apoderament de les persones aturades de llarga durada. Si estàs interessat en saber què fem, vols aportar la teva experiència, aprendre i compartir, posa't en contacte amb nosaltres i et direm com pots fer-ho.

Butlletí Gamification - Gener 2016

El projecte Erasmus+ Ludificació per a aturats de llarga durada té com a missió treballar amb educadors, coachs i aturats per explorar i posar en pràctica noves formes d'aprenentatge per ajudar i motivar els aturats a tirar endavant.

Butlletí Gamification - Octubre 2015

El projecte Erasmus+ Gamificació per a persones aturades de llarga durada té com a missió treballar amb persones educadores, coachs i aturades per explorar i posar en pràctica noves formes d’aprenentatge per ajudar i motivar les persones aturades a tirar endavant.

Butlletí Gamification - Juny 2015

El projecte Erasmus+ Gamificació per a persones aturades de llarga durada té com a missió treballar amb persones educadores, coachs i aturades per explorar i posar en pràctica noves formes d’aprenentatge per ajudar i motivar les persones aturades a tirar endavant.

Butlletí BDBO - Abril 2015

El projecte Break Down or Break Out ha estat creat per trobar i experimentar noves direccions per poder acabar amb les situacions difícils amb les que es troben els adults aturats de llarga durada. En comptes d'esperar feines, es vol crear la capacitat perquè puguin construir la seva pròpia vida i economia, girant els reptes a oportunitats.

Altres publicacions

Escola CEP: Manual del Taller de Muntatge i Reparació d’ordinadors

L’Escola CEP us ofereix aquest manual per si voleu mirar de provar de reparar ordinadors antics que ja no funcionen. Agraïm a Albert Sánchez Llena, Tècnic i Tutor d’Orientació Sociolaboral de l’Escola CEP de la Fundació Barberà Promoció, la seva dedicació en haver creat aquest manual gràcies als seus coneixements, també, en la reparació i muntatge d’ordinadors.

Escola CEP: Manual del Taller Iniciació al món Digital

L’Escola CEP us ofereix aquest manual per iniciar-vos al món digital. Agraïm a Albert Sánchez Llena, Tècnic i Tutor d’Orientació Sociolaboral de l’Escola CEP de la Fundació Barberà Promoció, la seva dedicació en haver creat aquest manual gràcies als seus coneixements, també, del món digital i d’informàtica.

I Jornada Escola CEP

Primera part de la presentació: Evolució de la teoria desenvolupada pel Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària des de 2015 i que impulsa la metodologia de l’Escola CEP, inaugurada el novembre de 2017. Segona part de la presentació: a la part final hi ha imatges de tota la tasca realitzada per Barberà Promoció entorn al projecte Hort de la Torre d’En Gorgs: sembrem oportunitats, cultivem el futur , que va iniciar-se el 22 d’abril de 2016 amb la inauguració de l’hort en el jardí de la Torre d’En Gorgs.

Taller musical per a la millora de l'ocupabilitat

Presentació del taller musical realitzat a Barberà Promoció, com a eina per reforçar competències que fan millorar l’ocupabilitat i que hi col·labora Oriol Tramvia com a docent, junt a Albert Sánchez, tècnic i tutor d'orientació sociolaboral de Barberà Promoció, Integrador social, Historiador i músic, i s’hi fa una cançó inspirada en la història de la Torre d’En Gorgs.

Cançó 'La Torre de Barberà' i breu resum de la història de la Torre d'En Gorgs

Cançó creada en el taller musical de composició musical per a la millora de l’ocupabilitat, de Barberà Promoció, amb la col·laboració d’Oriol Tramvia. La cançó s’inspira en la història de la Torre d’En Grogs i darrera hi ha un breu resum de la seva història .

Díptics del Projecte Integral 'Les Plantes per cuinar i curar' - Díptic de l'Espígol

 

Díptics Projecte Integrat - Díptic Menta

Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.

Aigua Fresca de Menta i Llima

Recepta que ens fan arribar Pilar Vela, exalumna del curs d’Activitats de gestió administrativa 2016, i Jesús Neira, exalumne del Taller Horta CEP1 i del curs d’Horticultura de l'Hort de la Torre d'En Gorgs -mesura activa inserció- 2016-2017 i alumne d'Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i participant a l'acció de Tècnic en injecció i estrusió de plàstic.

Fitxa de l’acció APS D-D Decorem la balconada de l’Ajuntament i Dinamitzem l’intercanvi intergeneracional

El divendres 20-1-17 Barberà Promoció va anar a les sisenes Jornades d’experiències d’Aprenentatge Servei de la Fundació Jaume Bofill d’APS.

Jornada de Treball en Xarxa a Barberà del Vallès

Com a 1r acte de la Festa d'Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Presentació que es treballa en la Jornada Treball en Xarxa a Barberà del Vallès

Com a 1r acte de la Festa d'Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

El joc de la CEP

Joc per entendre les conseqüències de la ruptura laboral i aprendre a pal·liar-les. Aquest joc es basa en entendre les dimensions de la persona des de l’atenció sociolaboral. La CEP és una cadira que hi ha a sota l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs.

Com neix el nom de la CEP?

Anàlisi per decidir nom de la CEP després d’un procés de votació. El 22 d’abril de 2017 va néixer la CEP, que és una cadira que hi ha a sota l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs i representa les persones que vénen a la Torre a millorar l’ocupabilitat. També informa mensualment, a la revista local, de les accions que es realitzen a la Torre.

Díptics Inauguració Hort - Díptic Xarranca

Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Díptics Projecte Integrat - Díptic Romaní

Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.

Díptics Inauguració Hort - Díptic Enciam

Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Díptics Inauguració Hort - Díptic Rashad

Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Díptics Inauguració Hort - Díptic Gaspatxo

Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Noves aproximacions a la inserció Sociolaboral

Arnau López Andreu, Sociòleg, Antropòleg i Educador Social va treballar a Barberà Promoció del 2014 al 2016. Fa el treball de fi de grau d’Educació Social mentre hi treballa, i en ell surten moltes idees que es treballen i potencien en el Servei d’Orientació de Barberà Promoció Gràcies, Arnau!!

Aproximacions al treball interdepartamental/Contractació municipal

Arxiu en format PDF en què s'expliquen de manera esquemàtica les aproximacions al treball interdepartamental i a la contractació municipal. Es destaca també la importància del treball comunitari.

Díptics Projecte Integrat - Díptic Farigola

Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.