Inici | Mapa del web

IMATGES I PARAULES
Audiovisuals

Experiències al voltant del procés d’orientació

Aquest audiovisual es va presentar a les Jornades “L’Orientació: un repte compartit”, realitzades el 27/11/17 i organitzades pel Consell de l’FP i l’Ocupació Conca del Ripoll-Riera de Caldes.

Coneix el Servei Municipal d'Ocupació de Barberà Promoció

Què fem a Barberà Promoció. Treballem per i amb les persones. Coneix el Servei Municipal Ocupació – vídeo inaugurat a les jornades de Portes Obertes de l’entitat el 21-11-2017.

Taller CEP 2 - Hort de la Torre d'en Gorgs

Taller Horta CEP 2 realitzat de juny a setembre del 2017. Entre les diverses activitats realitzades, destaquem l’acollida de les persones participants en el taller horta als infants del Casal d’Agost de l’escola Marta Mata.

PFI Auxiliar de vivers i jardins 16-17'

Recull d'activitats de la formació professional realitzades per l'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins 16-17 al llarg del curs.

Projecte d'Aprenentatge Servei 'Creixem entre plantes'

L’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins del centre Fundació Barberà Promoció interactua, ha ajudat i ensenyat als infants de les llars d’infants de La Baldufa i La Blava com creixen les plantes, com es cuiden i quines característiques peculiars tenen.

Hort de la Torre d'En Gorgs - Curs Horticultura 2016-17

Curs d'Horticultura dins del projecte Hort de la Torre d'En Gorgs - mesura activa inserció -

Barberà Promoció el Dia de Sant Jordi a la Plaça de la Vila

Presentant el díptic de la menta dins del Projecte Integrat Transició Atur Treball 'Les plantes per cuinar i per curar'.

Experiència APS D-D: Aprenentatge Servei, Dinamitzem i Decorem la balconada de l'Ajuntament pel Nadal 2016

El jovent alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins i les persones adultes alumnat del Curs d’Horticultura dissenyen i fan el muntatge de la decoració de la Plaça de la Vila i de les balconades de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb motiu de les festes nadalenques.

Formació Programa Integral 2016: 'Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria'

Desenvolupament de l’acció formativa dins el Programa Integral 2016. Es realitza el Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria. Inclou pràctiques en empreses. Amb possibilitat de realitzar altres cursos.

PFI Auxiliar de vivers i jardins 15-16

Recull d'activitats de la formació professional realitzades per l'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins 15-16 al llarg del curs.

Projecte europeu Gamificació per persones adultes, del programa ERASMUS+ per millorar l'ocupabilitat de les persones que busquen feina amb tècniques de joc

Barberà Promoció col·labora amb la Cambra de Comerç de Sabadell i altres partenaires europeus en un projecte per aplicar les tècniques de joc en l'acompanyament de persones aturades per tal que millorin la seva ocupabilitat.

Com es va contruir la cadira de la CEP que hi ha a sota de l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs? I per què?

La cadira de la CEP es va contruir com a simbologia que representa les persones que vénen a la Torre d'En Gorgs a millorar la seva ocupabilitat i trobar feina. S’utilitza l’analogia de les potes d’una cadira. Aquestes aguanten la cadira, però quan alguna pota es trenca, què cal fer amb les altres perquè aquesta continuï en peu?

Inauguració Hort de la Torre d'En Gorgs

L’Hort de la Torre és un projecte engegat per Barberà Promoció com a punt de sinèrgia entre l’alumnat de jardineria i altres persones que realitzen accions per a la millora de la seva ocupabilitat i la cerca de feina i formació. El projecte va néixer a partir del Projecte Integrat “Les plantes per cuinar i per curar”.

Programa de Formació i Inserció de Barberà del Vallès 2015-2016

Els PFI són l'oferta educativa de segona oportunitat adreçada als joves que finalitzen l'ESO sense obtenir graduat i no segueixen estudis. El PFI de Barberà del Vallès de 2015-2016 treballa l’especialitat d’Auxiliar de vivers i jardins. Al vídeo trobareu les explicacions de Rafael Gómez, tècnic d’Orientació i inserció laboral, sobre el seu desenvolupament.

Projecte europeu Break Down Break Out, per empoderar a persones adultes que busquen feina, dins el propgrama europeu ERASMUS+

Barberà Promoció col·labora amb la Cambra de Comerç de Sabadell i altres partenaires europeus en un projecte per aplicar tècniques d'acompanyament per millorar l'autoestima de les persones aturades per tal que s'empoderin i activin en la recerca de feina.

Programes de Formació i Inserció a Barberà Promoció

Els Programes de Formació i Inserció (PFI) són l'oferta educativa de segona oportunitat. Està adreçada als joves de 16 a 21 anys que finalitzen l'ESO sense obtenir el graduat i no segueixen estudis. Els PFI faciliten, des de nous marcs curriculars, competències bàsiques i professionals per accedir al món laboral i per a la continuïtat dels estudis, especialment els de grau mitjà.

Plantada de Farigola: PFI Auxiliar de vivers i jardins, Programa MARMI, curs d'Anglès

Els i les joves de PFI Auxiliar de vivers i jardins, del programa MARMI i del curs d'Anglès al públic que ofereix la Fundació Barberà Promoció participen en la plantada de farigola el Dia de Sant Jordi de 2015.

Imagina el teu futur professional

Orienta't: Què pots fer per dissenyar el teu futur professional i quines t'oferim a Barberà Promoció?

Serveis Barberà Promoció 2001, explicats per l’alumnat del PGS Mecànica

L’any 2001, Barberà Promoció estava ubicada al Cr. Arquímedes de Barberà del Vallès i els PGS (Programa de Garantia Social) eren els actuals PFI (Programes de Formació i Inserció) que es realitzen actualment a Barberà Promoció.

Barberà Promoció (antigament AISA – Actividades Integradas SA) va estar ubicada des del al carrer Arquímedes. Ara en l’espai on estava, hi ha la Nau

La Nau és un equipament juvenil públic municipal destinat a la promoció d’activitats de creació i difusió artística, concerts musicals i altres activitats de lleure dirigides de forma preferent a la població jove.

Àudios

Entrevista a la responsable d'assessorament de la FBP, Ainhoa Plana i a l'emprenedor Salik Zeyat

Àudio de l'entrevista a la responsable d'assessorament empresarial de la Fundació Barberà Promoció, Ainhoa Plana i a l'emprenedor i creador de 'Shams Barcelona', Salik Zayat, realitzada i emesa el 25 d'abril de 2017, respecte als serveis d'ajuda a l'emprenedoria de la Fundació Barberà Promoció.

Tertúlia a la ràdio dels Joves per l'Ocupació (25/04/2017)

Àudio de la tertúlia d'una representació de l'alumnat del programa Joves per l'Ocupació de l'anterior edició i de l'actual. Es van reunir per participar en una tertúlia a la Ràdio Barberà. Els participants van ser: Adrián Sánchez i Hicham Koujil de l'edició 2015-2017, i per part de l'edició del 2016-2018, Ylenia García, Manuel González, Adrián Pérez i José Antonio Gatell.

L'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins i del Curs d'Horticultura realitzen una tertúlia a Ràdio Barberà per explicar el seu projecte: 'Dinamitzem i Decorem l'Ajuntament'

Àudio de la tertúlia d'una representació de l'alumnat del PFI d'Auxiliar de vivers i jardins, Jordi Alós, Adnane Bakkali i Víctor Do Nascimiento; i una representació del Curs d'Horticultura, Jesús Neira, Salvador López i Margarita Xampeny.

Entrevista alumnat PFI 16-17

L'alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins 16-17, van a la ràdio per ser entrevistats i donar a conèixer què és un PFI, què estan aprenent i els projectes que estan desenvolupant en aquest curs 16-17.

Entrevista a alumnat de cursos de formació ocupacional 2017

El passat 24 de novembre, l'alumnat dels cursos de Formació Ocupacional va participar a la tertúlia per parlar de l'experiència d'haver fet un curs en el programa de Punt de trobada de Ràdio Barberà. Tot el grup va compartir la seva experiència i les tutores de Barberà Promoció van explicar el funcionament de la formació ocupacional i els itineraris formatius 2017.

Ha finalitzat el primer taller d'Horta CEP a la torre d'En Gorgs: el CEP 1!

Taller per entendre la necessitat de cuidar-se i de “regar-se” positivament, es va realitzar una sessió d’alimentació saludable i la importància del consum de llegums per la Tècnica de Salut i Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Barberà.

Entrevista alumnat Programa Integral 2016

La jornada ha consistit en una visita a la ràdio on se'ls hi ha explicat el funcionament del programa, tot seguit, l’interlocutor de l’emissora ha entrevistat a cada un dels joves, on han relatat el seu enfocament personal dins del programa.

Falca informativa de la inauguració de l’Hort de la Torre d'En Gorgs

Per anunciar el dia de la inauguració de l’hort, es va radiar una falca feta per persones participants a Barberà Promoció, amb la cançó d’Oriol Tramvia, que musica el poema “l’Avergonyit canta” del poeta badaloní Joan Argenté i Artigal. L'Oriol va col·laborar en el fi de festa de l’acte d’inauguració de l’Hort oferint un concert acústic. Agraïments a Oriol Tramvia i a Joan Ramon Guzmán.

Entrevista a Sandra Ramos, Regidora de Serveis Socials Municipals, Parc Municipal d'Habitatge, Economia Social i de Poximitat, i d'Ocupació

En relació a la inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs i els objectius que té la seva creació.

Entrevista alumnat PFI 15-16 - Inauguració hort

L'alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins 15-16 expliquen als oients de Ràdio Barberà com han col·laborat en la construcció de l’hort de la Torre d’En Gorgs i perquè s’ha construït.

Entrevista alumnat PFI 14-15

L'alumnat explica en directe als oients de Ràdio Barberà quina formació estan realitzant a Barberà Promoció, així com el que estan aprenent, les activitats que estan realitzant i quines són les seves perspectives de futur.

Intercanvi d'experiències a Europa


PRESENTACIONS

Presentació de Barberà del Vallès a Estrasburg (França)

Arxiu en format PDF que presenta la nostra entitat a Estrasburg.

Presentació de Barberà del Vallès a Craiova (Romania)

Arxiu en format PDF que presenta la nostra entitat a Craiova.

Programa Barcelona Jam MASTER 4.0

Presentació del grup de Catalunya (Cambra de Çomerç de Sabadell i Barberà del Vallès - des de la Fundació Barberà Promoció - a les Jornades de Gamificació, realitzades a Sabadell, dins del projecte GAMIFICATION FOR H2R ADULTS de l’Erasmus+.

Presentació joc key witnesses

Programa jornades del projecte GAMIFICATION FOR H2R ADULTS de l’Erasmus+ realitzades a Sabadell on hi participa Barberà del Vallès des de la Fundació Barberà Promoció amb la Cambra de Comerç de Sabadell com grup de Catalunya i amb altres partenaires europeus.

Presentació de Barberà del Vallès a Roma - Projecte Integrat TAT

Arxiu en format PDF que presenta la nostra entitat a Roma, aixi com el nostre Projecte Integrat Transició Atur Treball.


PUBLICACIONS

Butlletí Gamification - Juny 2016

El projecte Erasmus+ Gamificació per a persones aturades de llarga durada té com a missió treballar amb persones educadores, coachs i aturades per explorar i posar en pràctica noves formes d’aprenentatge per ajudar i motivar les persones aturades a tirar endavant.

Butlletí BDBO - Gener Febrer Març 2016

El projecte Break Down or Break Out està creant eines i experimentant amb noves fórmules d'aprenentatge per l'apoderament de les persones aturades de llarga durada. Si estàs interessat en saber què fem, vols aportar la teva experiència, aprendre i compartir, posa't en contacte amb nosaltres i et direm com pots fer-ho.

Butlletí Gamification - Gener 2016

El projecte Erasmus+ Ludificació per a aturats de llarga durada té com a missió treballar amb educadors, coachs i aturats per explorar i posar en pràctica noves formes d'aprenentatge per ajudar i motivar els aturats a tirar endavant.

Butlletí Gamification - Octubre 2015

El projecte Erasmus+ Gamificació per a persones aturades de llarga durada té com a missió treballar amb persones educadores, coachs i aturades per explorar i posar en pràctica noves formes d’aprenentatge per ajudar i motivar les persones aturades a tirar endavant.

Butlletí Gamification - Juny 2015

El projecte Erasmus+ Gamificació per a persones aturades de llarga durada té com a missió treballar amb persones educadores, coachs i aturades per explorar i posar en pràctica noves formes d’aprenentatge per ajudar i motivar les persones aturades a tirar endavant.

Butlletí BDBO - Abril 2015

El projecte Break Down or Break Out ha estat creat per trobar i experimentar noves direccions per poder acabar amb les situacions difícils amb les que es troben els adults aturats de llarga durada. En comptes d'esperar feines, es vol crear la capacitat perquè puguin construir la seva pròpia vida i economia, girant els reptes a oportunitats.

Altres publicacions

Díptics Projecte Integrat - Díptic Menta

Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.

Aigua Fresca de Menta i Llima

Recepta que ens fan arribar Pilar Vela, exalumna del curs d’Activitats de gestió administrativa 2016, i Jesús Neira, exalumne del Taller Horta CEP1 i del curs d’Horticultura de l'Hort de la Torre d'En Gorgs -mesura activa inserció- 2016-2017 i alumne d'Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes i participant a l'acció de Tècnic en injecció i estrusió de plàstic.

Fitxa de l’acció APS D-D Decorem la balconada de l’Ajuntament i Dinamitzem l’intercanvi intergeneracional

El divendres 20-1-17 Barberà Promoció va anar a les sisenes Jornades d’experiències d’Aprenentatge Servei de la Fundació Jaume Bofill d’APS.

Jornada de Treball en Xarxa a Barberà del Vallès

Com a 1r acte de la Festa d'Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Presentació que es treballa en la Jornada Treball en Xarxa a Barberà del Vallès

Com a 1r acte de la Festa d'Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

El joc de la CEP

Joc per entendre les conseqüències de la ruptura laboral i aprendre a pal·liar-les. Aquest joc es basa en entendre les dimensions de la persona des de l’atenció sociolaboral. La CEP és una cadira que hi ha a sota l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs.

Com neix el nom de la CEP?

Anàlisi per decidir nom de la CEP després d’un procés de votació. El 22 d’abril de 2017 va néixer la CEP, que és una cadira que hi ha a sota l'arbre de l'hort de la Torre d'En Gorgs i representa les persones que vénen a la Torre a millorar l’ocupabilitat. També informa mensualment, a la revista local, de les accions que es realitzen a la Torre.

Díptics Inauguració Hort - Díptic Xarranca

Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Díptics Projecte Integrat - Díptic Romaní

Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.

Díptics Inauguració Hort - Díptic Enciam

Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Díptics Inauguració Hort - Díptic Rashad

Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Díptics Inauguració Hort - Díptic Gaspatxo

Díptic dels tallers que es van realitzar el dia de la Inauguració de l'Hort de la Torre d'En Gorgs.

Noves aproximacions a la inserció Sociolaboral

Arnau López Andreu, Sociòleg, Antropòleg i Educador Social va treballar a Barberà Promoció del 2014 al 2016. Fa el treball de fi de grau d’Educació Social mentre hi treballa, i en ell surten moltes idees que es treballen i potencien en el Servei d’Orientació de Barberà Promoció Gràcies, Arnau!!

Aproximacions al treball interdepartamental/Contractació municipal

Arxiu en format PDF en què s'expliquen de manera esquemàtica les aproximacions al treball interdepartamental i a la contractació municipal. Es destaca també la importància del treball comunitari.

Díptics Projecte Integrat - Díptic Farigola

Díptics del Projecte Integrat: Les plantes per cuinar i curar.