Inici | Mapa del web

Altres recursos d'interès - Cerca de feina

Procés de recerca de feina

El SOC ofereix diferents serveis per ajudar-te en el procés de cerca de feina. També t'ofereix la possibilitat de gestionar tràmits com són (informe de vida laboral, carnets professionals) o orientar-te en quina és l afeina que pot anar bé pel teu interès i experiència laboral. Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Diferents enllaços d'informació per a a preparar-se una entrevista de feina. Des de recursos multimèdia amb simulació d'entrevista, enllaços web, llibres, les preguntes més habituals...  Barcelona Activa.

Selector que permet buscar canals per a la cerca de feina, pàgines web, on adreçar-nos -hi en funció del sector en el quel volem fer la cerca de feina. Barcelona Activa.

Per què és important elaborar un bon currículum? Existeixen formats oficials? Quina extensió ha de tenir? El currículum és l'eina de comunicació escrita clau en els processos de recerca de feina. Serveix per establir el primer contacte amb les organitzacions on aspirem a treballar.

Saps com redactar una carta de presentació eficaç? La carta és la presentació inicial del candidat/a i acompanya i reforça el seu currículum. La carta ha d'expressar l'interès del candidat/a per l'empresa i la seva adequació al lloc de feina sol·licitat i permet a la persona que la llegeix tenir més informació encara sobre el candidat/a que la presenta.

Idees i recursos per a buscar feina

ssssss

Relació contractual amb l'empresa

En aquest web hi trobaràs tota la informació relacionada amb les modalitats i característiques de contractes; així com les bonificacions i reduccions a què es pot acollir una empresa mitjançant la contractació de persones amb discapacitats.  Servicio Público de Empleo Español
Buscar feina a l'estranger

Quina és la documentació necessària, tràmits per països, on buscar feina, etc. Tot allò que pot servir al jovent per a buscar feina a l'estranger. Servicio de Orientación Laboral e información para Jóvenes de Castilla y Léon.

La teva primera feina EURES és una iniciativa de mobilitat laboral destinada a facilitar als joves la consecució d'ocupació, ia ajudar les empreses a trobar treballadors en qualsevol dels 27 estats membres de la UE.
És una de les accions clau encaminada a abordar la desocupació juvenil i impulsar la mobilitat laboral dels joves en el marc de la iniciativa emblemàtica d'Europa 2020 Joventut en moviment, així com de la Iniciativa d'Oportunitats per a la JOventut. SEPES