Inici | Mapa del web

Centre d'Empreses

galeria
Ampliar en una finestra emergent
galeria
Ampliar en una finestra emergent

Ampliar en una finestra emergent
Oficines de lloguer
A partir d’un sol dia d’estada i des de 38 m2 . Ideals per a pimes i oficines de representaciķ . Locals a la planta baixa amb sostre lliure de 4 m i portes de cārrega i descārrega . Telčfon directe . ADSL . 2 extensions de centraleta . Aire condicionat i calefacciķ . Control independent de la temperatura . Preses d’aigua i electricitat . Connexiķ amb una central de seguretat.


Servei d’atenciķ al client
Secretaria i atenciķ personalitzada . Servei telefōnic . Recepciķ d’encārrecs i comandes . Servei de correu i fax . Oficina virtual i domiciliaciķ d’encārrecs . Missatgeria i transport . assessorament i servei tčcnic informātic . Disseny i creaciķ de pāgines web . Serveis grāfics . Formaciķ i consultoria d’empresa.


Serveis generals
Sistemes de seguretat amb circuit tancat de televisiķ i detecciķ de robatoris . Calefacciķ i aire condicionat amb comandament independent . Electricitat . Aigua . Manteniment i neteja a les ārees comunes . Ascensor . Recollida de brossa . Jardineria . Neteja i consegeria . Parquing per a clients.


Serveis administratius i d’ofimātica
Fotocōpies en color i en blanc i negre . Impressores lāser . Enquadernaciķ de documents . Fax . Servei de seguretat privada . Traducciķ de documents . Intčrprets . Ediciķ informatitzada i personalitzada de documets . Bustiades.Seleccioneu qualsevol de les ārees actives per veure, amb imatges, les diferents instalacions i equipaments de que disposa Nodus Barberā. Podeu veure amb fotografia immersiva (360+180ē) algunes de les zones.