Inici | Mapa del web

Directori d'empreses

El directori d'empreses pretén ser punt de trobada virtual de les empreses del municipi i presentar la seva empresa i poder fer difusió dels seus productes i serveis, així com destacar elements innovadors i diferenciadors que pot aportar al mercat com valor afegit.

Atès a que Barberà del Vallès es caracteritza per ser un dels municipis més importants en el sector industrial, estem elaborant un directori d’ empreses a la nostra pàgina web www.nodusbarbera.com per tal de donar a conèixer tota la informació necessària de cadascuna de les empreses que formen part del nostre municipi.

Aquest directori es caracteritzarà per ser una base de dades activa que fomenti la sinèrgia entre les empreses del municipi, crear una connexió que estableixi la cooperació empresarial com a eina estratègica per millorar la competitivitat del nostre mercat i la de cadascuna de les seves empreses.

Que es doni a conèixer informació de la seva empresa comporta també una promoció i difusió eficaç dels productes i serveis que la seva empresa ofereix, així, d’ aquesta manera pot gaudir d’ un servei gratuït de publicitat de la seva empresa.

Podeu facilitar-nos les vostres dades a traves del formulari d'inscripció on line. Un cop supervisades les dades formareu part del nostre directori.
Us animem a formar part d’ aquest nou projecte!!