Fotografia de David Clarà Garcia, regidor de JunsxB-CAV-PA

 

claragd@bdv.cat

Agenda d'activitat

 

 

 

PERFIL BIOGRÀFIC:

Nascut a Sabadell el dia 26 de novembre de 1983.

Formació (titulacions finalitzades):

  • EGB, ESO.
  • Cicle Formatiu Grau Mitjà Comerç i Màrqueting.
  • Cicle Formatiu en so a escola profesional MICROFUSA.

Trajectòria política:

  • Participant actiu del moviment 15-M a les ciutats de Sabadell i Barcelona. Posteriorment membre de l'assemblea de Sabadell "Estado del Malestar".
  • Membre fundador del Cercle Podemos Barberà del Vallès.
  • Actualment, Secretari General de la delegació de partit de Podemos a Barberà del Vallès.

Trajectòria professional:

Trajectòria professional majoritàriament vinculada al món comercial dins del mercat de les noves tecnologies i la informàtica.
Inicio la meva trajectòria amb 18 anys, treballant durant 3 anys per una gran superfície especialitzada en electrodomèstics, imatge i so i informàtica, simultàniament curso estudis en comerç i màrqueting.
Posteriorment treballo com a representant de la zona de Catalunya d'una coneguda marca de la indústria química.
Després d'un any se m'ofereix la possibilitat de ser gerent en una botiga d'una cadena d'informàtica a Barcelona.
Finalment entro a treballar en el món de la telefonia mòbil i les telecomunicacions mentre curso estudis de So a l'escola MICROFUSA de Barcelona.
Els últims 6 anys he treballat i dirigit el meu propi negoci en distribució de telefonia mòbil a la ciutat de Barcelona.
Cal remarcar que, independitzat des dels 19 anys, a més a més d'aquestes experiències, que són les que han marcat principalment la meva trajectòria professional, he treballat en altres llocs durant moments puntuals, més o menys llargs, com per exemple com operari a SONY, a magatzems o al món de la indústria metal·lúrgica. Aquestes experiències, han estat una gran influència per a mi en la conscienciació cap a les dificultats de les classes treballadores i el món de la lluita obrera.