Ajuntament de Barberà - Barberà Inserta

Donem solucions a les teves necessitats. Dónes oportunitats d'inserció laboral
Barberà Inserta

EI Barberà Inserta, SL és una empresa d’inserció laboral pública. És l’aposta que fa l’Ajuntament de Barberà del Vallès per oferir una nova porta d’oportunitats laborals a aquelles persones que més ho necessiten i més dificultats tenen per trocar feina, posant l’èmfasi en certs col·lectius que presenten més dificultats per inserir-se de forma estable al mercat laboral.

EI Barberà Inserta, SL és una  estructura empresarial de producció serveis als sectors de jardineria/forestal, manteniment i serveis de consergeria, de neteja  i pintura que té per objectiu social la inserció sociolaboral de persones en situació d’exclusió social del municipi de Barberà del Vallès, realitzant una funció de pont cap el mercat laboral ordinari.

El perfil del nostre treballador o treballadora en procés d’inserció laboral és d’una persona en situació d’atur que per la seva edat, baixa qualificació o experiència en sectors de baixa ocupabilitat, necessita d’un procés acurat d’orientació, formació i acompanyament adreçat a millorar les seves competències sociolaborals.

FaceBook de Barberà InsertaBarberà Inserta

  • Programes de suport empreses d'inserció
  • Serveis que oferim
Subscriure a Ajuntament de Barberà - Barberà Inserta