Sol·licitud accés WIFI

Barberà té actualment 7 espais d'accés gratuït Wi-Free (lloc de connexió gratuïta):

- L'espai públic del Centre Cívic Ca n'Amiguet,
- la Biblioteca Esteve Paluzie (amb carnet de la Biblioteca),
- el Teatre Municipal Cooperativa (zona bar),
- la 3a planta del Casal de Cultura (Escola Municipal de Música),
- a l'Ajuntament de Barberà del Vallès (dependències de serveis personals, a la sala d'espera de l'àrea Econòmica, sala d'espera de la 1a planta; i a la sala de plens.

La creació de zones de cobertura Wi-Fi és un dels projectes inclosos en el Pla Director de la Societat del Coneixement (PDSC), un projecte que té com a principal objectiu incentivar i facilitar l'ús de les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) als i les ciutadanes de Barberà de la forma més fàcil i ràpida possible.

Futurament la regidoria preveu continuant estenent l'accés a altres equipaments com l'Auditori Maria Feliu; l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania; l'espai jove El Forat; l'espai jove La Roma; l'Auditori Maria Feliu ; el Casal de Can Gorgs, les Dependències de Serveis Socials, i la Torre d'en Gorgs.

Per disposar de la connexió cal donar-se d'alta al servei. Aquesta sol·licitud pot fer-se:

- trucant per telèfon o presentant-se a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament de Barberà del Vallès on li tramitaran la sol·licitud d'alta.
- 'online' des d'aquest mateix apartat.

Podeu comunicar qualsevol incidència que trobeu a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania o bé podeu omplir el formulari corresponent.

Important: Per completar el procés, cal disposar d'un compte de correu electrònic personal.
Per fer la sol·licitud ens fa falta el vostre e-mail, nom i la contrasenya que vulgueu emprar per accedir a modificacions futures. Rebreu a continuació un e-mail de confirmació de la vostra petició. Fins que no hàgiu completat aquest procés no estarà actiu l'accés WIFI.

El codi SSID d'aquesta connexió WIFI és wifiBarbera

REGISTRAR-VOS-HI PER OBTENIR ACCÉS<
e-mail
Si estàs registrat pots comprovar les teves dades

Video accés Wi-Free